Blogger

Presentacions Prezi

Prezi és un programa i allotjador en línia de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual (també permet la descàrrega de manera local per poder recórrer l'animació sense necessitat d'estar connectat a internet). Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D. Es tracta de col·locar elements textuals i gràfics dissenyant un recorregut per seqüenciar la seva exhibició. 

A diferència d'altres aplicacions com PowerPoint o Impress, Prezi empra un sol llenç en comptes de diapositives tradicionals i separades. Els textos, imatges, vídeos o altres objectes de presentació són posats en un llenç infinit i presentats de manera ordenada. 

El llenç permet als usuaris crear una presentació no lineal, on poden emprar un zoom en un mapa visual. Es pot definir un camí a través dels objectes i marcs, aconseguint un ordre desitjat per l'usuari. 

Basat en tecnologia flaix, Prezi permet jugar amb el zoom per ressaltar elements que fins a un moment determinat han estat gairebé ocults, podem fer girs, desplaçaments... El resultat és molt dinàmic i poc convencional.

Podeu accedir a la web de prezi i cercar per paraules dins de la seva mil.lionària base de dades (al febrer de 2015 ja comptava amb més de 50 milions d'usuaris registrats)

Pots oferir-nos els teus enllaços mitjançant un comentari dins aquesta entrada. Aquests enllaços seran introduits al llistat!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada