Blogger

7/6/19

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS 2018-19

Acostant-se el final de curs escolar, també és moment de compartir una estona plegats i celebrar el final de curs de la Delegació. A més, enguany, els qui vengueu podreu adquirir, en primícia i per només 2€, el TRIVIRELI de Balears, un joc de taula amb 300 preguntes sobre diverses temàtiques que es treballen a l'àrea de Religió, adient per a alumnes dels darrers cursos de Primària i dels primers cursos d'ESO.

La trobada d’enguany la farem divendres que ve dia 14 de juny al santuari de Santa Magdalena (Inca)Si veniu des de Palma, heu d’agafar la sortida 30 de l’autopista Ma-13. Ens veuríem davant l’església a les 19:30.

Una vegada allà dalt, celebrarem l’eucaristia, donant gràcies pel curs que estam acabant. Presidirà l’eucaristia el nostre Bisbe SebastiàSi podeu donar una mà amb l’animació musical de la celebració (veu, guitarra, etc.), deis-me coses.

A continuació soparem plegats (cadascú du alguna cosa per compartir; per evitar repeticions vos agrairia que me digueu què dureu). La Delegació s’encarrega de la beguda, coberts i torcaboques.

Com els altres anys, volem que la trobada sigui familiar (hi poden venir els vostres fills, pares, parelles, etc.). Per organitzar-ho millor, m’hauríeu de dir quants sereu, què dureu de sopar (debm@bisbatdemallorca.com)com a tard, dijous 13 de juny.

Vos hi esperam!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada