Blogger

12/3/19

Curs "INNOVAR A RELIGIÓ: METODOLOGIES ACTIVES"


Properament, es durà a terme el segon (i darrer) mòdul del pla de formació anual del professorat de Religió programada per aquest curs 2018-19.

Aquí en teniu la informació concreta:
TÍTOL DEL MÒDUL: INNOVAR A RELIGIÓ: METODOLOGIES ACTIVES;
PONENT: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MARTÍN és Llicenciat en Ciències Religioses i Diplomat en Professorat d'EGB. Ha estat i és mestre de Religió a Moral Catòlica a diversos col·legis públics d'Andalusia. Ha estat ponent a diversos cursos de formació del professorat. És autor d'alguns llibres de pedagogia religiosa.
CONTINGUTS:
1. Innovar a classe de Religió.
2. Les denominades "metodologies actives". Fonamentació i context.
3. Algunes metodologies actives: ABP, estudi de casos, mapa mental i visual thinking, gammificació, rúbriques d'avaluació, aprenentatge servei.
4. Recursos i eines TIC que donen suport a aquestes metodologies.
5. Exemples i aplicació pràctica per a la nostra classe de Religió.
DESTINATARIS: està especialment destinat als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
DIA I HORARI: dissabte dia 30 de març de 2019, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 20:00 + 2 hores online.
LLOC: Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
* HI COL·LABORA: Editorial SM-Cruïlla.
* PREU: amb la col·laboració de l'editorial, el preu d’aquest mòdul és de 10€. Es pot pagar:
- en efectiu (el mateix dia del curs de formació)
- o fent l'ingrés al Banc Sabadell (ES75 0081 5138 6600 0117 2025); al concepte hi heu de posar: DEBM2 i el vostre nom i llinatges;
* INSCRIPCIÓ: PER INSCRIURE-US, HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DEL 27 DE MARÇ!!!: https://bit.ly/2EStqKQ
PLACES LIMITADES!!!
RECONEIXEMENT: si participau d’almenys un 80% de les sessions i entregau una proposta d’aplicació didàctica, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ.

Cordialment,

Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada