Blogger

21/1/14

CONVIDADA IMPORTANT

En el nostre món, on sovint és difícil trobar un moment d’aturada i un moment per reflexionar i aprofundir, és important saber cuidar el nostre interior, la nostra espiritualitat, la nostra fe.

A més, moltes vegades es fa difícil fer aquesta tasca individualment, ja sigui per falta de constància o perseverança, així com per peresa o per no saber com fer-ho. Per això és important compartir aquestes inquietuds amb altres persones per tal d’ajudar-nos i aprendre uns dels altres.

Així, el Bisbat, després de la positiva experiència de les trobades de l’Any de la Fe, vos vol oferir unes trobades que ens poden ajudar a compartir, aprofundir i enfortir la nostra fe.

En concret, es farien unes trobades a posta per a professorat, ja que com a professorat, sobretot si som de Religió, tenim la missió d’oferir un poc de llum als nostres alumnes i nosaltres som els primers que també hem de cuidar de la nostra espiritualitat, de la nostra fe.

La proposta és molt senzilla, però alhora, ben profunda: compartir l’evangeli. A partir d’un text evangèlic, compartirem què ens diu a la nostra vida, què ens implica i a què ens convida. Ens anirem veient cada mes i mig, dos mesos.

La convidada i el grup és obert, així si un no pot venir a totes les trobades, no passa res; si algú no pot venir a la primera però li interessaria, també s’hi pot engrescar...

La nostra primera trobada serà aquest dilluns dia 27 de gener, a les sis de l’horabaixa (una horeta i mitja), al Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).

Per facilitar l’organització (elaboració de carpetes amb material, fotocòpies...) vos demanaria que confirmeu l’assistència, com a molt tard, el mateix dilluns al matí.

QUI HI ESTÀ CONVIDAT? Aquells mestres/professors que voleu tenir una oportunitat per redescobrir la fe o que tot i estar un poc enfora de la fe, la cercau; en definitiva: cercadors que volen descobrir o redescobrir l’alegria de la fe, persones que cerquen a Déu. TOT I QUE NO HAGUEU VENGUT A LES TROBADES DE L’ANY DE LA FE!!!

Moltes gràcies per fer-ne difusió i per engrescar-te en aquesta oportunitat tan especial que se’ns ofereix. T’hi esper!

Una abraçada,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada