Blogger

4/11/15

COMPARTIM L'EVANGELI (Novembre 2015)

Des de la Delegació d’Ensenyament continuam amb les trobades per aturar-nos, reflexionar i aprofundir la nostra espiritualitat, la nostra fe, compartint l’evangeli. A partir d’un text evangèlic, compartirem què ens diu a la nostra vida, què ens implica i a què ens convida.

La convidada i el grup és obert, així si un no pot venir a totes les trobades, no passa res; si algú no ha vengut mai, també s’hi pot afegir. SI HI ESTAU INTERESSATS, PERÒ NO VOS VA BÉ EL DIA DE LA SETMANA, DEIS COSES PER A PROPERES CONVOCATÒRIES.

La propera trobada serà dimarts dia 10 de novembre, a les cinc i mitja de l’horabaixa (una horeta i mitja), al Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).

Per facilitar l’organització (elaboració de carpetes amb material, fotocòpies...) vos demanaria que confirmeu l’assistència (debm@bisbatdemallorca.com), com a molt tard, el mateix dimarts al matí.

QUI HI ESTÀ CONVIDAT? Aquells mestres/professors que voleu tenir una oportunitat per redescobrir la fe o que tot i estar un poc enfora de la fe, la cercau; en definitiva: cercadors que volen descobrir o redescobrir l’alegria de la fe, persones que cerquen a Déu.

Moltes gràcies per fer-ne difusió i per engrescar-te en aquesta oportunitat tan especial que se’ns ofereix. T’hi esper!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada