Blogger

24/9/15

CELEBRACIÓ DE L'ENVIAMENT DEL PROFESSORAT DE RELIGIÓ 2015

 

Una vegada iniciat el curs, arriba un dels moments més importants de l’any com a professorat de Religió: la celebració de l’enviament (missio canonica). El nostre lema d’enguany, DEIXA’T TOCAR EL COR, ens convida a deixar-nos tocar per Déu en la nostra tasca i el nostre servei, així com en el nostre dia a dia; també és una convidada a tenir una sensibilitat especial per tot allò que ens envolta. Aquest lema vertebrarà i dotarà encara de més sentit la nostra trobada.

 En la celebració es fa visible i concret l’enviament que per a cada curs fa el Bisbe de Mallorca a cada un dels/les mestres i professors/es de Religió de Mallorca. Demostra i fa patent, la confiança que l’Església de Mallorca té en cada un/a de nosaltres.

Per això ho volem celebrar, i ho volem fer junts, com a signe d’identitat, comunió i germanor.

Així, sentiu-vos ben convidats de participar d’aquesta celebració, que és la nostra festa.

La celebració es farà divendres que ve, dia 2 d’octubre, al COL·LEGI MADRE ALBERTA (Camí dels Reis, 102, de Palma –son Rapinya-). No ho heu de confondre amb el CESAG (Escola de Magisteri de La Puresa).

Per arribar al Col·legi Madre Alberta, heu d’agafar la sortida 8 (direcció Son Rapinya) de la Via de Cintura; just després de la sortida trobareu una rotonda i heu d’anar direcció Son Rapinya; al final de l’avinguda hi haurà una rotonda (amb una benzinera a la dreta) i heu d’agafar la tercera sortida (girar cap a l’esquerra) i seguir els indicadors. Podeu aparcar en el pàrking del col·legi.

Enguany, també aprofitarem la nostra trobada per donar-li un to formatiu, concretament sobre l’encíclica Laudato sii del Papa Francesc.

Així, aquest serà el programa de la nostra trobada:
·         18:00: xerrada formativa sobre l’encíclica Laudato sii del Papa Francesc, a càrrec de Mn. MIQUEL GUAL (Vicari Episcopal per a l’Educació i els Col·legis Diocesans); es farà a la sala de conferències del col·legi (primer pis).
·         Aprox. 19:00: CELEBRACIÓ DE L’ENVIAMENT a la capella del col·legi.
·         En finalitzar: senzill refrigeri on ens desitjarem un bon curs.

Els qui voleu aportar el vostre granet musical a la celebració, deis coses i vos passaré les lletres i acords de les cançons

Com ja sabeu de cada any, ens agradaria que la convidada a la celebració de l’enviament la faceu extensiva a la vostra família.

Esperant retrobar-nos, moltes gràcies per valorar aquest moment.

Una abraçada,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada