Blogger

27/11/15

Curs: LA PERSONA DE JESÚS

Properament, començarà el primer mòdul de la formació permanent del Professorat de Religió de Secundària programada per aquest curs 2015-16.

Aquí en teniu la informació concreta:
·         TÍTOL DEL MÒDUL: LA PERSONA DE JESÚS (mòdul 1: Bíblia i Teologia);
·         PONENTS:
H. BEGOÑA FORNES ZARAGOZÁ rp és Llicenciada en Ciències Sagrades a Roma i en Filologia Hispànica per la Universitat de València. Actualment és la directora general del Col·legi Pureza de María de València.
Dr. JAIME VÁZQUEZ ALLEGUE és doctor en Periodisme (2010) per la Facultat de Comunicació de Sevilla i doctor en Teologia Bíblica (1999) per la Universitat Pontifícia de Salamanca, Llicenciat en Sagrada Escriptura pel Pontifici Institut Bíblic (Universitat Gregoriana de Roma) i en Teologia de la Vida Religiosa per la Universitat Lateranense de Roma. Ha exercit de professor a la Universitat Pontifícia de Salamanca; ara és professor titular de Periodisme en el CESAG.
·         DESTINATARIS: està especialment destinat als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
·         DIES I HORARI: el divendres dia 11 de desembre de 2015, de les 17:00 a les 20:00 i el dissabte dia 12 de desembre de 2015, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 19:00.
·         LLOC: Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
·         INSCRIPCIÓ: el preu d’aquest mòdul són 30€ (amb possibilitat de ser bonificada per la Fundació Tripartita); PER INSCRIURE-US, HEU D’ENVIAR-ME UN MAIL (debm@bisbatdemallorca.com) I HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DEL 8 DE DESEMBRE!!! : http://educat.org/cesag/fitxaformacioreligio/
MÉS INFORMACIÓ: http://www.cesag.org/estudios/formacion-profesorado-religion-secundaria/ PLACES LIMITADES!!!
·         RECONEIXEMENT: si participau d’almenys un 80% de les sessions, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ.

Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada