Blogger

24/9/15

COMPARTIM L'EVANGELI (Setembre 2015)

LA TROBADA QUEDA AJORNADA. PROPERAMENT S'INFORMARÀ DE LA NOVA DATA.
Des de la Delegació d’Ensenyament continuam amb les trobades per aturar-nos, reflexionar i aprofundir la nostra espiritualitat, la nostra fe.

La proposta és molt senzilla, però alhora, ben profunda: compartir l’evangeli. A partir d’un text evangèlic, compartirem què ens diu a la nostra vida, què ens implica i a què ens convida.

La convidada i el grup és obert, així si un no pot venir a totes les trobades, no passa res; si algú no ha vengut mai, també s’hi pot afegir. SI HI ESTAU INTERESSATS, PERÒ NO VOS VA BÉ EL DIA DE LA SETMANA, DEIS COSES PER A PROPERES CONVOCATÒRIES.

La primera trobada del curs serà dimarts dia 29 de setembre, a les cinc i mitja de l’horabaixa (una horeta i mitja), al Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma). LA TROBADA QUEDA AJORNADA. PROPERAMENT S'INFORMARÀ DE LA NOVA DATA.

Per facilitar l’organització (elaboració de carpetes amb material, fotocòpies...) vos demanaria que confirmeu l’assistència (debm@bisbatdemallorca.com), com a molt tard, el mateix dimarts al matí.

QUI HI ESTÀ CONVIDAT? Aquells mestres/professors que voleu tenir una oportunitat per redescobrir la fe o que tot i estar un poc enfora de la fe, la cercau; en definitiva: cercadors que volen descobrir o redescobrir l’alegria de la fe, persones que cerquen a Déu.

Moltes gràcies per fer-ne difusió i per engrescar-te en aquesta oportunitat tan especial que se’ns ofereix. T’hi esper!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada