Blogger

30/10/17

Curs "EXPERIÈNCIA DE DÉU MITJANÇANT L'ART (II)"

El curs passat, la Fundación SM i la Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca iniciàrem un pla de formació titulat: EXPERIÈNCIA DE DÉU MITJANÇANT L’ART, duent-se a terme la seva primera part.

Properament es durà a terme la segona part d’aquest pla de formació:

EXPERIÈNCIA DE DÉU MITJANÇANT L’ART (II)
·          Destinataris: tot el professorat (sobretot el de Religió).
·          Dies i horari:
o   Divendres 10 de novembre, de les 17:00 a les 20:00.
o   Dissabte 11 de novembre, de les 9:30 a les 14:00 i de les 16:30 a les 19:00.
·          Lloc: Seminari Nou (Camí Salard, 47, de Palma) i la Seu.
·          Programa:
o   Divendres de 17:00 a 20:00: “Com llegir una catedral catòlica” a càrrec de la Llic. María José Muñoz López (Llicenciada en Història de l’Art i Llicenciada en Ciències Religioses; professora d’Art i Directora del Museu i de la Biblioteca Diocesana de Còrdova).
o   Dissabte de 9:30 a 11:00: “La Sibil·la, una mostra emblemàtica de la litúrgia mallorquina” a càrrec del Dr. Francesc Vicens Vidal (Doctor en Musicologia, Llicenciat en Història i Ciències de la Música i Llicenciat en Història de l’Art; és professor al CESAG).
o   Dissabte d’11:30 a 14:00: “L’escolta de Déu” a càrrec del Sr. Ignacio Yepes (Director d’orquestra i compositor de música sacra).
o   Dissabte de 16:30 a 19:00: “Visita guiada a la Seu (catedral de Mallorca)” a càrrec de la Llic. Catalina Mas (Llicenciada en Història de l’Art, restauradora i conservadora de patrimoni de la Catedral de Mallorca).
·          Crèdits: el curs està en procés per ser homologat per la Conselleria d’Educació i Universitat.
·          Inscripció: has d’omplir el formulari que hi ha en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/FODbIuOn8mGHF7iS2
Tens l’opció de rebre un mail amb la confirmació de la inscripció amb les respostes que has posat en el formulari (el mail serà de “Formularis de Google”, no serà un mail meu); per rebre aquest mail has de marcar l’opció “Vull rebre una còpia de les meves respostes”.
En finalitzar la inscripció, has de pensar a marcar la casella “No soy un robot” i clicar el “botó” blau on posa “ENVIA”.
Data límit d’inscripció: dimecres 8 de novembre de 2017. Com que hi ha places limitades, si no poguéssiu assistir, m’hauríeu d’avisar amb antelació, per donar l’oportunitat de participar-hi als qui estiguin en llista d’espera.

Cordialment,

Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada