Blogger

15/10/17

Curs "COMPETÈNCIA ESPIRITUAL A L'AULA"

Benvolguts/des.

Properament, començarà el primer mòdul de la formació permanent del Professorat de Religió de Secundària programada per aquest curs 2017-18.

Aquí en teniu la informació concreta:

* TÍTOL DEL MÒDUL: COMPETÈNCIA ESPIRITUAL A L’AULA (mòdul 1: Intel·ligència Espiritual);
* PONENT: CARMEN PELLICER IBORRA és Llicenciada en Teologia i en Pedagogia. Ha estat professora al Fitzharrys School d’Oxford a Anglaterra, l’Escola de Magisteri Edetania de València, a l’Institut de Ciències Religioses de l’Arxidiòcesi de València i de l’Insituto de Teología a distancia San Agustín de Madrid, a diversos instituts públics de Balears i València. Dirigeix Trilema Educación. Ha participat i participa en nombroses iniciatives d’innovació i formació del professorat. És autora de nombrosos articles, llibres de text i llibres per a nins i adolescents.
CONTINGUTS:
1.      Interioritat o espiritualitat?
2.      Diverses teories sobre la dimensió espiritual.
3.      L’espiritualitat humana: intel·ligència i competència espiritual.
4.      Els pilars de la identitat personal i la cura de la dimensió espiritual al centre.
5.      L’educació i el desenvolupament de la Competència Espiritual.
6.      Característiques de recursos que propicien l’entrenament de la competència espiritual.
7.      Eines didàctiques que treballen la competència a l’aula.
8.      Com s’avalua la Competència espiritual 
DESTINATARIS: està especialment destinat als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
DIES I HORARI: el divendres dia 27 d’octubre de 2017, de les 17:00 a les 20:00 i el dissabte dia 28 d’octubre de 2017, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 19:00.
LLOC: Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
INSCRIPCIÓ: el preu d’aquest mòdul són 30€; PER INSCRIURE-US, HEU D’ENVIAR-ME UN MAIL (debm@bisbatdemallorca.com) I HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DEL 24 D’OCTUBRE!!! : http://educat.org/cesag/fitxaformacioreligio/
PLACES LIMITADES!!!
RECONEIXEMENT: si participau d’almenys un 80% de les sessions i entregau una proposta d’aplicació didàctica, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ (actualment, en procés d’homologació).

Cordialment,

Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada