Blogger

6/3/17

L'EDUCACIÓ DELS FILLS SEGONS L'AMORIS LAETITIA

NOVETAT: aquí podeu veure la intervenció completa, així com el material audiovisual de la ponència:
https://catequesismallorca.wordpress.com/2017/03/20/intervencio-completa-leducacio-dels-fills-segons-amoris-laetitaoscar-alonso/

El proper dissabte dia 11 de març, al Seminari Nou, la nostra Diòcesi dedicarà un matí a reflexionar sobre l'amor en la família i l'educació dels fills a partir de l'exhortació apostòlica Amoris Laetitia (L'Alegria de l'Amor) del Papa Francesc.

Per ajudar-nos en aquesta reflexió comptarem amb la presència del sr. Óscar Alonso, llicenciat en Pedagogia i Teologia, i educar amb una gran experiència en temes relacionats amb la família, l'educació dels adolescents i joves i la pastoral a l'escola. Es tracta d'una oportunitat magnífica d'escoltar el seu punt de vista i compartir amb ell els nostres dubtes, inquietuds i recerques personals.

No cal dir que estau ben convidats a participar en aquest esdeveniment i a convocar-hi molt especialment els pares i mares de família de la catequesi, matrimonis, parelles que es preparen a casar-se, educadors, catequistes, mestres i totes aquelles persones interessades per conèixer quina és la visió profundament humana i cristiana de l'amor en la família que ens proposa el Papa i/o preocupades l'educació dels nostres infants, adolescents i joves en un món que presenta tants desafiaments.

Està previst que aquest acte comenci a les 10 h del matí i duri fins les 12:30. Les famílies poden venir acompanyades dels seus fills, ja que disposarem d'un grup d'animació pels infants.

Esperant poder-vos-hi saludar personalment, rebeu una cordial abraçada,

Antoni Vadell Ferrer, pvre.
Delegat General per a l'Evangelització.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada