Blogger

6/3/17

COMPARTIM LA FE (25-03-17)


El proper dissabte dia 25 de març, al Seminari Nou (Camí Salard, 47, de Palma) tindrà lloc una trobada formativa – celebrativa per compartir la fe dirigida a tot el professorat en general (professorat de Religió de la pública, professorat de col·legis concertats, professorat de centres públics...).

Horari aproximat:
10:00 Arribada.
10:15 Taller “Intel·ligència espiritual a l’aula” a càrrec de MN. EUGENI RODRÍGUEZ (prevere diocesà; Llicenciat en Ciències Religioses i Catequètiques –San Pío X-; Màster en Teologia Pastoral –UPSA-; Màster en Discerniment Vocacional i Acompanyament –UPSA-; autor del llibre La inteligencia espiritual y la catequesis –editorial PPC-; darrerament s’ha especialitzat en ponències, conferències i tallers sobre la intel·ligència espiritual, tant a la catequesi com a l’escola).
11:45 Descans i preparació de l’Eucaristia.                                                                              
12:15 Eucaristia.
13:00 Comiat.

Inscripció: gratuïta (però heu d’omplir el formulari online abans de dia 23 de març: https://goo.gl/forms/l84Qxfc5k6UEox5g2). Teniu l’opció de rebre un mail amb la confirmació de la inscripció amb les respostes que heu posat en el formulari (el mail serà de “Formularis de Google”, no serà un mail meu); per rebre aquest mail heu de marcar l’opció “Vull rebre una còpia de les meves respostes”. En finalitzar la inscripció, heu de pensar a clicar el “botó” blau on posa “ENVIA”.
Guarderia: hi haurà servei de guarderia gratuït (heu de posar-ho en la inscripció online).

Podeu fer extensiva la convidada a tots aquells que cregueu que els pugui interessar.

Cordialment,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada