Blogger

22/10/14

LA BÍBLIA A L'AULA


Properament, començarà el primer mòdul de la formació permanent del Professorat de Religió de Secundària programada per aquest curs 2014-15.

Aquí en teniu la informació concreta:

· TÍTOL DEL MÒDUL à LA BÍBLIA A L’AULA (mòdul 1: Bíblia i Teologia);
· PONENT à Dr. JAIME VÁZQUEZ ALLEGUE (Doctor en Periodisme i en Teologia Bíblica; Llicenciat en Sagrada Escriptura i en Teologia de la Vida Religiosa; professor del CESAG).
· DESTINATARIS à està especialment destinada als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
· DIES I HORARI à els dimecres del mes de novembre (dies 5, 12, 19 i 26), de les 17:30 a les 20:00.
· LLOC à Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
· INSCRIPCIÓ à el preu d’aquest mòdul són 30€; aquesta formació pot ser bonificada a través de la Fundació Tripartida (els interessats en el finançament de la Tripartida hauran de posar-se en contacte amb el CESAG à ag@cesag.org); PER INSCRIURE-US, HEU D’ENVIAR-ME UN MAIL (debm@bisbatdemallorca.com) I HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DEL 31 D’OCTUBRE!!! è http://educat.org/cesag/fitxaformacioreligio/; PLACES LIMITADES!!!
· RECONEIXEMENT à si participau d’almenys un 80% de les sessions, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada