Blogger

3/10/14

L'HUMOR COM A EINA: L'ALEGRIA D'EDUCAR


Com ja sabeu, per aquest curs 2014-15, la Delegació d’Ensenyament tendrà com a lema “L’ALEGRIA D’EDUCAR. Mestres en sortida” (inspirat en l’exhortació apostòlica del Papa –Evangelii Gaudium- i en la carta pastoral del nostre Bisbe –“Església en sortida”-); un lema suggerent, que esperem que ens il·lusioni i encoratgi en la nostra tasca.

Seguint aquest lema de la Delegació, s’ha organitzat un curs de formació 
à “L’HUMOR COM A EINA: L’ALEGRIA D’EDUCAR” on, una mestra del CC Santa Magdalena Sofía, TERESA SUREDA, ens proposarà eines, idees i recursos per fer realitat el nostre lema en el nostre dia a dia a l’aula, tenint una actitud més positiva i optimista en la nostra tasca d’educar.

Es farà dissabte dia 18 d’octubre, en el Seminari Nou de Palma (Camí Salard, 47), de les 9:30 a les 13:30 i de les 15:00 a les 19:00 (1 crèdit de formació permanent reconegut i homologat per la Conselleria d’Educació). La inscripció és gratuïta i les places limitades, basta que confirmeu la vostra assistència, enviant-me un mail amb el nom i llinatges, així com el DNI, ABANS DE DIA 17 D'OCTUBRE.

Aprofit per recordar-vos la resta de l’OFERTA FORMATIVA DE LA DELEGACIÓ D’ENSENYAMENT (totes les activitats estan reconegudes i homologades amb crèdits de formació permanent per part de la Conselleria d’Educació):

·         SEMINARI DE FORMACIÓ PERMANENT DEL PROFESSORAT DE RELIGIÓ; especialment dirigit als mestres de Religió d’Educació Infantil i Primària; enguany es treballarà sobretot la Intel·ligència espiritual (programa complet à https://www.dropbox.com/s/qxck0q2dymsjsfo/TEMARI%20FORMACI%C3%93%20PROFESSORAT%202014-15.docx?dl=0) es fa en els centres de professorat d’Inca, Manacor i Palma (aquí en teniu el calendari à https://www.dropbox.com/s/ocbokoxt6qydqk3/CALENDARI%20DE%20TROBADES%20CURS%20%202014-15.docx?dl=0); 3 crèdits de formació permanent.

· FORMACIÓ PERMANENT DEL PROFESSORAT DE RELIGIÓ DE SECUNDÀRIA; enguany serà el primer any del pla triennal de formació permanent per al professorat de Religió de Secundària; també està obert als mestres de Religió d’Infantil i Primàri, professorat d’altres matèries, així com agents de pastoral en general i altres persones interessades en la temàtica. Teniu més informació en aquest pdf à
o en la pàgina web à http://www.cesag.org/?page_id=19236. A cada mòdul li correspon 1 crèdit de formació permanent.

· GRUP DE TREBALL PER ELABORAR MATERIALS DIDÀCTICS PER FER VISITES DIDÀCTIQUES-ESPIRITUALS A LLOCS EMBLEMÀTICSque conjuguen la cultura (història, història de l’art, etc.) amb la religió; es començaria aquesta experiència per La Seu. PLACES LIMITADES!!! També tendrà reconeixement amb crèdits de formació permanent.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada