Blogger

13/2/13

La Competència Digital a la classe de Religió.



La Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca, juntament amb el Grup Editorial SM, organitzen el curs LA COMPETÈNCIA DIGITAL A LA CLASSE DE RELIGIÓ”, especialment dirigit a professorat de Religió de qualsevol etapa educativa.

Aquest curs està homologat i reconegut amb un crèdit de formació permanent per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

El curs tendrà lloc al Col·legi Sant Pere de Palma (entrada per Camí Salard, 47) el divendres dia 22 de febrer, de 17 a 20 h i el dissabte dia 23 de febrer, de 9 a 14 h i de 15:30 a 17:30.

PLACES LIMITADES!!!

Per apuntar-se s’han d’inscriure per confirmar l’assistència al telèfon 971 21 31 00 (Toni Seguí) o al correu debm@bisbatdemallorca.com.
Data límit: dimecres 20 de febrer (però teniu en compte que les places són limitades i s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció).

Per altra part, aprofit per recordar-vos que continua oberta la inscripció per als EXERCICIS ESPIRITUALS PER A EDUCADORS/ES D’AQUEST CAP DE SETMANA, DIRIGITS PER N’ÓSCAR ALONSO. El termini per apuntar-s’hi finalitza aquest DIMECRES DIA 13 DE FEBRER!

Una abraçada i bona Quaresma!

Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada