Blogger

22/2/13

EXERCICIS ESPIRITUALS PER A EDUCADORS/ES




La Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca, dins l’Any de la Fe i en sintonia amb el lema “Aquest any, connecta’t!”, va organitzar un cap de setmana d’exercicis espirituals per a educadors/es, amb la col·laboració d’Escola Catòlica de les Illes Balears i de l’Editorial Baula i baix la direcció del teòleg i professor Óscar Alonso.
Tot seguit hi ha el testimoni d’una de les participants dels exercicis.

El passat cap de setmana, del 15 al 17 de febrer del 2013, a l’Ermita de Santa Llúcia (Mancor de la Vall), vàrem poder gaudir d’unes jornades d’exercicis espirituals on vàrem tenir la possibilitat d’experimentar el discerniment del nostre esperit, posant el nostre cor en contacte amb Déu i descobrint quanta caritat estam cridats a encarnar en la nostra vida, treball, relacions i presències.

N’Óscar Alonso ens va presentar i introduir en unes dinàmiques que ens varen ajudar a preparar el camí cap a la Pasqua: vàrem poder viure la nostra pròpia entrada en el desert, en soledat de comunió, en el silenci de la trobada, en la presència amorosa de Déu en nosaltres i la nostra en Ell.

Vàrem poder compartir les nostres experiències amb altres creients que varen anar al retir, sempre en un clima familiar que ens va ajudar a gaudir dels moments i celebracions de la nostra trobada amb Déu.

Personalment recoman viure una experiència de Retir ja que ens ajuda a discernir en els aspectes positius de la nostra vida, que és fonamental per a què siguem feliços i puguem donar fruit en la nostra missió com a deixebles enviats.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada