Blogger

21/11/17

CELEBRACIÓ DE L'ENVIAMENT DEL PROFESSORAT DE RELIGIÓ 2017


Properament tindrà lloc la Celebració de l’Enviament del Professorat de Religió de Mallorca.

La Celebració de l’Enviament del Professorat de Religió que cada any prepara la Delegació d’Ensenyament va dirigida a tot el professorat de Religió, ja siguin de centres públics, privats o concertats. Tot aquest professorat hauria de sentir-se enviat per aquell que és cap i pastor de la nostra Església; en aquesta ocasió presidirà la celebració Mons. Sebastià Taltavull, que dia 25 de novembre prendrà possessió com a Bisbe de Mallorca.

Enguany, la Celebració de l’Enviament es farà el divendres dia 1 de desembre en el Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma) i anirà precedida d’una conferència formativa que durà per títol “Passat, present i futur de la classe de Religió” a càrrec del capellà salesià Mn. Francesc Riu i Rovira de Villar, SDB, i que començarà a les 18:00. En finalitzar la celebració, compartirem un senzill refrigeri.


Per qüestions pràctiques, us agrairia que confirmeu l’assistència a la celebració, indicant les persones que hi assistiran del/s vostre/s col·legi/s, abans de dia 29 de novembre (debm@bisbatdemallorca.com).

Cordialment,

Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada