Blogger

15/1/16

Curs: LA FE SE CELEBRA: LA LITÚRGIA I L'ORACIÓ

Properament, començarà el segon mòdul de la formació permanent del Professorat de Religió de Secundària programada per aquest curs 2015-16.

Aquí en teniu la informació concreta:

·         TÍTOL DEL MÒDUL: LA FE SE CELEBRA: LA LITÚRGIA I L’ORACIÓ (mòdul 2: Intel·ligència Espiritual);
·         PONENT:
Llic. DAVID ÁLVAREZ RODRÍGUEZ és prevere de la diòcesi de Barcelona. Cursà els estudis de Filosofia i de Teologia al Seminari de Barcelona (Facultat de Teologia de Catalunya), així com els estudis de Litúrgia a l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona. Ha col·laborat en la pastoral d’algunes escoles de Barcelona i actualment pertany a la junta de l’escola parroquial de la Mare de Déu del Roser del barri de les Planes de Barcelona.
·         DESTINATARIS: està especialment destinat als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
·         DIES I HORARI: el divendres dia 29 de gener de 2016, de les 17:00 a les 20:00 i el dissabte dia 30 de gener de 2016, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 19:00. (ANEU AMB COMPTE, PERQUÈ A PRINCIPI DE CURS S’ANUNCIÀ PER DIES 12 i 13 DE FEBRER)
·         LLOC: Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
·         INSCRIPCIÓ: el preu d’aquest mòdul són 30€ (amb possibilitat de ser bonificada per la Fundació Tripartita); PER INSCRIURE-US, HEU D’ENVIAR-ME UN MAIL I HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DEL 26 DE GENER!!! : http://educat.org/cesag/fitxaformacioreligio/
MÉS INFORMACIÓ: http://www.cesag.org/estudios/formacion-profesorado-religion-secundaria/
PLACES LIMITADES!!!
·         RECONEIXEMENT: si participau d’almenys un 80% de les sessions, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ.

Toni Seguí Estrany
Delegat d'Ensenyament del Bisbat de Mallorca

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada