Blogger

26/2/15

INTEL·LIGÈNCIA ESPIRITUAL I MORAL DE LA PERSONA

Properament, començarà el tercer mòdul de la formació permanent del Professorat de Religió de Secundària programada per aquest curs 2014-15.
Aquí en teniu la informació concreta:
·         TÍTOL DEL MÒDUL à INTEL·LIGÈNCIA ESPIRITUAL I MORAL DE LA PERSONA (mòdul 1: Intel·ligència Espiritual);
·         PONENT à Dr. JOSÉ ROMÁN FLECHA ANDRÉS (Graduat Social per la Universitat d’Oviedo, Llicenciat en Filosofia per la Universitat de València, Diplomat en Estudis Europeus per la Universitat d’Estudis Socials “Pro Deo” de Roma, Llicenciat en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma, Doctor en Teologia per l’Acadèmia Alfonsiana –afiliada a la Universitat Lateranense de Roma- i Doctor “Honoris Causa” per la Universitat Catòlica de la Santíssima Concepció de Xile; durant 35 anys ha estat professor d’ètica i moral a la Universitat Pontifícia de Salamanca).
·         DESTINATARIS à està especialment destinat als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
·         DIES I HORARI à el divendres dia 20 de març de 2015, de les 17:00 a les 20:00 i el dissabte dia 21 de març de 2015, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 19:00.TENIU EN COMPTE QUE ESTAVA PROGRAMAT PER DIES 6 I 7 DE MARÇ, PERÒ PER PROBLEMES D’AGENDA ES VA PASSAR A DIES 20 I 21 DE MARÇ!!!
·         LLOC à Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
·         INSCRIPCIÓ à el preu d’aquest mòdul són 30€; PER INSCRIURE-US, HEU D’ENVIAR UN MAIL A debm@bisbatdemallorca.com I HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DEL 18 DE MARÇ!!! è http://educat.org/cesag/fitxaformacioreligio/; PLACES LIMITADES!!!
·         RECONEIXEMENT à si participau d’almenys un 80% de les sessions, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ.

Una abraçada,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada