Blogger

19/1/15

COMPETÈNCIA ESPIRITUAL

Properament, començarà el segon mòdul de la formació permanent del Professorat de Religió de Secundària programada per aquest curs 2014-15.

Aquí en teniu la informació concreta:
·         TÍTOL DEL MÒDUL: COMPETÈNCIA ESPIRITUAL (mòdul 2: Didàctica i Pedagogia);
·         PONENT: H. CRISTINA PÉREZ MELIÁN RP (Llicenciada en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomada en Ciències Sagrades per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma; professora de Religió –entre altres matèries- de Secundària i Batxillerat en diversos centres).
·         DESTINATARIS: està especialment destinada als professors de Religió de Secundària i Batxillerat dels Instituts Públics i Centres Concertats de Mallorca; de totes maneres, també podran participar-hi mestres de Religió d’Infantil i Primària, docents d’altres matèries, així com agents de pastoral o altres persones interessades en els temes a tractar.
·         DIES I HORARI: el divendres dia 13 de febrer de 2015, de les 17:00 a les 20:00 i el dissabte dia 14 de febrer de 2015, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 19:00.
·         LLOC: Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).
·         INSCRIPCIÓ: el preu d’aquest mòdul són 30€; PER INSCRIURE-US, HEU D’ENVIAR-ME UN MAIL I HEU D’OMPLIR EL FORMULARI QUE HI HA EN AQUEST ENLLAÇ, ABANS DE L’11 DE FEBRER!!!:  http://educat.org/cesag/fitxaformacioreligio/; PLACES LIMITADES!!!
·         RECONEIXEMENT: si participau d’almenys un 80% de les sessions, tendreu UN CRÈDIT HOMOLOGAT I RECONEGUT PER LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ.

Una abraçada,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada