Blogger

4/3/14

Curs LA FORMACIÓ RELIGIOSA A EDUCACIÓ INFANTIL


La Delegació d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca, juntament amb el Grup Editorial SM, organitzen el curs “LA FORMACIÓ RELIGIOSA A EDUCACIÓ INFANTIL”, a càrrec de MARÍA JOSÉ FIGUEROA ÍÑIGUEZ i especialment dirigit a professorat de Religió a Educació Infantil.

Aquest curs està homologat i reconegut amb un crèdit de formació permanent per la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

El curs tendrà lloc al Seminari Nou de Palma (entrada per Camí Salard, 47) el divendres dia 28 de març, de 17:00 a 20:00 i el dissabte dia 29 de març, de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00.

PLACES LIMITADES!!!
Inscripció al telèfon 971 21 31 00 (Toni Seguí) o al correu debm@bisbatdemallorca.com.
Data límit: dimecres 26 de març (però teniu en compte que les places són limitades i s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció).

Per altra part, aprofit per recordar-vos que continua oberta la inscripció per al RECÉS ESPIRITUAL PER AL CAP DE SETMANA DEL 14 AL 16 DE MARÇ, DIRIGIT PER N’ÓSCAR ALONSO (places limitades). El termini per apuntar-s’hi finalitza DIMECRES DIA 12 DE MARÇ!

Una abraçada i bona Quaresma!
Toni Seguí Estrany

1 comentarios:

  1. Malauradament, per motius de salut de la ponent, s'ha suspès el curs "LA FORMACIÓ RELIGIOSA A EDUCACIÓ INFANTIL" que estava previst per als dies 28 i 29 de març de 2014.

    En breu es proposaran unes noves dates.

    Disculpau les molèsties que aquest fet pugui ocasionar.

    ResponElimina