Blogger

12/11/13

CURS DE FORMACIÓ SOBRE L'HINDUISME

Seguint amb la programació formativa de la Delegació d’Ensenyament per aquest curs 2013-14, tenim un curs de formació organitzat per a la setmana vinent.
 
·       TEMÀTICA: “Hinduisme: una introducció a la diversitat de creences i pràctiques religioses”. 
·       PONENT: Pawel Odyniec; és llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, té un màster en Història de les Religions per la Universitat Autònoma de Barcelona i el doctorat en Filosofia en la mateixa universitat. 
·       DIES I HORARI: divendres 22 de novembre, de les 17:00 a les 20:00 i dissabte 23 de novembre, de les 9:30 a les 13:30 i de les 16:00 a les 19:00. 
·       LLOC: Seminari Nou (entrada per Camí Salard, 47, de Palma). 
·       A QUI VA DIRIGIT: sobretot va dirigit a professorat de Religió de Secundària, però també als de Primària i a tot aquell que vulgui conèixer sobre el tema; 
·       RECONEIXEMENT: aquells que assisteixin almenys a un 80% de les sessions i siguin docents, podran obtenir un crèdit de formació permanent homologat per la Conselleria d’Educació; 
·       INSCRIPCIÓ: per inscriure’s basta que envieu un mail (debm@bisbatdemallorca.com), com a molt tard, dijous dia 21 de novembre.

Moltes gràcies per fer-ne difusió.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada