Blogger

23/5/13

TROBADA DE FINAL DE CURS DEL PROFESSORAT DE RELIGIÓ DE L'ESCOLA PÚBLICA

Com recordareu, a la reunió d’inici de curs, al setembre, ja vos vaig indicar que enguany també tendríem un moment de trobada per acabar el curs de manera senzilla, familiar i informal.

Per a tal fi, se va configurar una comissió que s’ha encarregat de pensar i organitzar aquesta trobada.

Vos pas a concretar detalls a tenir en compte:

* DIA:
dissabte 1 de juny.

* LLOC:
santuari de Santa Llúcia (Mancor de la Vall).

* QUI HI ESTÀ CONVIDAT?
com ja he dit, se tracta que sigui una trobada familiar, per això hi estan convidats els/les mestres i professors/es de Religió dels centres públics, així com les seves famílies (homes, dones, parelles, fills/es...).

* HORARI:
11:30 Concentració a l’explanada del santuari.

12:00 Celebració de l’eucaristia a l’església del santuari; confiï que els músics donin una mà amb l’animació, així com els membres de la comissió de la celebració de l’enviament ajudin a repartir-se el que s’ha de llegir (lectures, pregàries, etc.).

13:15 Concurs de “montaditos” (per participar-hi heu de dur almenys set “montaditos” iguals). Hi haurà un premi per al / a la guanyador/a.

13:30 Dinar a les sales del santuari.
Enguany, per afavorir més la germanor, cadascú du alguna cosa per compartir.
Així els d’Infantil i Primària duran coses salades (coques de verdura, pa, sobrassada, embotits, formatges, truites, etc.) i els de Secundària duran coses dolces (ensaïmades, coques dolces, etc.).
La Delegació posarà la beguda, l’aperitiu, així com els utensilis (plats, tassons i coberts de plàstic, servilletes...). Per tant, és molt important apuntar-se i dir quants sereu.

Devers les 15:00, animació pels infants a càrrec de mestres de Primària.

16:00 es donarà per concluïda l’activitat.

* INSCRIPCIÓ:
per tal de poder organitzar la beguda, l’aperitiu i els utensilis pel dinar, així com altres qüestions de la trobada, és molt important saber quanta gent assistireu; per això vos preg que confirmeu la vostra assistència, com a molt tard, dimecres dia 29 de maig, especificant quants sereu. A més, si concretau què dureu de menjar, evitarem en lo possible les repeticions.

Moltes gràcies.
La comissió i jo mateix, hem posat molta il·lusió per preparar aquesta trobada.

Esperant poder compartir aquesta estoneta abans del descans estival, rebeu una cordial abraçada,
Toni Seguí Estrany

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada