Blogger

31/1/13

Perfil a Facebook del professorat de Religió C.


Benvolguts/des companys/es professors/es de Religió Catòlica de Mallorca:

A la passada reunió de la Comissió TIC de la Delegació d'Ensenyament del Bisbat, s'acordà crear un grup a Facebook, únicament i exclusivament per a professors de Religió de Mallorca. 

No es permet, perquè així està creat el grup, que els no membres puguin veure el contingut ni el que es comenta. L'objectiu és doble: per una part, poder insertar al facebook aquells articles del bloc de la delegació que es creguin oportuns, i per una altra banda, que els/les professors/res tinguem més contacte entre nosaltres i puguem compartir experiències i/o materials-enllaços que trobem per la xarxa i que ens siguin d'interés per a la nostra tasca docent.

Aquest grup no pertany a la Delegació, sinó al profesorat, i per tant no és una via per poder comunicar-se amb ella. Per comunicar-se amb ella, teniu el web i l'adreça electrònica: debm@bisbatdemallorca.com

Com a membres del grup podeu Convidar a participar a altres membres (i ho hauriem d'anar fent per a què això funcioni!), però aquests han de ser professors/es de Religió, sinó l'essència d'aquest grup es perdra. En tot cas, l'Administrador ha d'autoritzar sempre els nous membres, i fins que no ho faci aquests no poden visualitzar el contingut.

Per accedir al grup, clicau damunt la següent imatge:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada