Blogger

4/11/12

UNA CONVIDADA PER A TU


Com bé saps, formant part de l’Església universal, esteim immersos de ple en l’Any de la Fe, per això és un moment molt adequat per reflexionar, aprofundir o redescobrir la nostra fe.

Així, en aquesta línia, la Delegació d’Ensenyament té per enguany un lema suggerent per tal d’aprofitar aquesta oportunitat de connectar amb la nostra fe, amb la nostra vida: AQUEST ANY, CONNECTA’T!

Com a professorat de Religió, amb la missió d’oferir un poc de llum als nostres alumnes, nosaltres som els primers que també hem de cuidar de la nostra espiritualitat, de la nostra fe; la coherència en la nostra feina ens ha de moure a la recerca d’aquell tresor amagat que és la fe.

Està clar que no és una recerca fàcil i que és difícil fer-la sol... Per això, des de la Delegació hem pensat en tu per ajudar-te en aquest camí.

Dins teu no s’ha apagat la fe en Déu; segurament segueixes admirant Jesús, encara que no pensis en Ell amb freqüència. De vegades, deus pensar que el més fàcil és deixar de banda una creença que no t’ajuda a viure millor.

Però potser, com molts d’altres, desitges tornar a creure, però de manera diferent. No vols retornar al passat; potser guardes un bon record de les teves experiències religioses, però allà han quedat. Segurament, no vols retornar a les creences i pràctiques d’altres temps. Cerques quelcom més autèntic i que et toqui més.

Potser te demanis què pots fer ara, després de tant de temps. No és fàcil.

El cert és que cerques llum, veritat i pau. Vols entendre millor algunes coses sobre la fe, comprovar si Déu et pot donar força, alegria i esperança per viure en aquests moments. De vegades, intueixes que la teva vida canviaria si et poguessis trobar amb Ell. Però ja no et surt resar...

Està clar que en aquest procés de recerca, t’aniria molt bé poder compartir les teves inquietuds i experiències amb altres que viuen quelcom de semblant.

Per això, fixa’t bé en aquesta convidada, perquè va dirigida especialment a tu.

La Delegació d’Ensenyament ens sumam a la iniciativa del Bisbat de Mallorca per aprofundir sobre el Credo i sobre la fe, on es convida a organitzar-se en grups (que es veurien cada mes i mig, dos mesos) per tal de compartir amb tota l’Església diocesana la recerca de la fe, aprofundint en el Credo.

Així, la nostra primera trobada serà dilluns dia 12 de novembre, a les set de l’horabaixa (una hora / horeta i mitja), al Seminari Nou (Camí Salard, 47 de Palma).

Per facilitar l’organització (elaboració de carpetes amb material, fotocòpies...) vos demanaria que confirmeu l’assistència, com a molt tard, divendres dia 9 de novembre.

En resum:

QUI HI ESTÀ CONVIDAT? Aquells mestres/professors que voleu tenir una oportunitat per redescobrir la fe o que tot i estar un poc enfora de la fe, la cercau; en definitiva: cercadors que volen descobrir o redescobrir l’alegria de la fe, persones que cerquen a Déu.
QUAN ENS VEURÍEM? Ens trobaríem 6 vegades durant el curs (cada mes i mig, dos mesos). La primera trobada serà dilluns dia 12 de novembre a les set de l’horabaixa al Seminari Nou.

NOU HORARI: DE LES CINC I MITJA A LES SET!!!

Moltes gràcies per fer-ne difusió i per engrescar-te en aquesta oportunitat tan especial que se’ns ofereix. T’hi esper!

Una abraçada,
Toni Seguí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada